Segítség

Szia,

Ebben a magazinban az oldal működéséhez, és használatához találsz leírásokat.
Szabadidőnktől függően a cikkeket folyamatosan bővítjük.

Szeretném türelmeteket kérni, minden kérdésre igyekszünk szabadidőnktől függően a lehető leghamarabb válaszolni.

Ahogyan azt a "kezdő" üzenetben is írtam,  az oldalnak nincs semminemű bevétele, kvázi nincsenek alkalmazottaink akik friss hírekkel töltenék fel az oldalt, és "support team-ünk" akik válaszolnának a kérdéseitekre.

Nyílvánvalóan előbb utóbb mi is szeretnénk az eddigi kiadásokat valamilyen útón-módon megtéríteni, azonban ez egy rendkívül bonyolult és hosszú procedúra, ami nem az egyik napról a másikra fog megtörténni.

Kérlek olvassátok át a cikkeket, mielőtt levelet írnátok nekünk, mert a legtöbb általános jellegű kérdésre a választ megtaláljátok a cikkekben!

Megjegyzés: A rendszer folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy könnyebben kezelhető, és tetszetősebb legyen számotokra. Zavaró lehet, hogy a régebbi cikkek példaképein az oldal a korábbi megjelenésével látható, de mivel a tartalom javarészt ugyanaz maradt, ezen cikkek továbbra is aktuálisak.

 

Sablonokkal kapcsolatban írj a magazin "Sablonok" fórumába!Profilodat és Blogodat elérheted így is :

www.infovip.hu/tag/regisztralt_azonositod

www.invofip.hu/blog/regisztalt_azonositod


Ban feloldása, felhasználói fiók azonosítójának megváltoztatása :

Elsősorban ezekért az ügyekért Teglaafalban felelős, ezért kérlek neki írj, a lehető leghamarabb megpróbálunk kielégítő választ adni a kérdésedre , kattints a névre :

Amennyiben két napon belül nem érkezik válasz számodra (Sajnos nekünk nincsenek alkalmazottaink, akik tudnának nektek a nap 24 órájában választ adni a kérdéseitekre), úgy írj nekem :

 

  

FAQ (gyakori kérdések):

 

 

Kezdőknek:

Az oldalról:

A szerkesztő kezelése:

 

Ajánlott Linkek

Technikai információk saját sablon készítéséhez

 

 
Welcome to Infovip