Sötét Lelkek (Nincs kategorizálva!)

http://www. .hu/datastore/user-files/30058/DS2Fire.jpg

http://www. .hu/datastore/user-files/30058/15ba88224akkj8499d45.jpg

 

 

Az Ősök korában

A világ formálatlan és köddel borított volt

Egy föld, szürke szirtekkel, ősfákkal és öröklétű sárkányokkal

Aztán megjelent a Tűz

És a Tűzzel jött az egyenlőtlenség.

Forróság és hideg, élet és halál és persze Fény és Sötét.

Ezután a Sötétből, jöttek Ők

És a lángokban Lordok lelkeire találtak.

Nito, ki Holtak közt az első

Izalith Boszorkánya és az ő káosz nővérei

Gwyn, a Napfény Ura és az ő hű lovagjai

És a megbúvó emberlény, oly könnyen elfeledett.

A Lordok erejével, ellene szegültek a sárkányok hatalmának

Gwyn rettentő villámai szétzúzták azok kőpikkelyeit

A boszorkányok óriási tűzviharokat idéztek

Nito a halál és betegség szelét szabadította el

És Seath a Pikkelytelen, elárulta fajtáját, és a sárkányok már nem voltak többé

Így kezdődött el a Tűz Korszaka

Ám rövidesen, a lángok elenyésznek, és csak a Sötét marad

Már most is, épp csak parazsak vannak, és nem látni fényt, csak végtelen éjjeleket

És az élők közt felbukkannak, az átkozott Sötétjel hordozói.


̶  szól a játék prológusa, ami teremtéstörténet is egyben


Volt egy "fenti" világ, amiben a sárkányok uralkodtak és volt egy "lenti" amiben egyfajta ember elődök éltek, a sötétségben. Egy nap azonban felbukkant egy rejtélyes jelenség, a Tűz, amiben nagyhatalmú lelkek voltak. Négy lelket találtak a sötétben élők. Az utolsó, negyedik lelket megtaláló lény titokban maradt, és elbújt lelkével, a másik három; Gwyn, Nito és a boszorkány pedig szövetkezett a sárkányok ellen. Segítségükre volt egy áruló sárkány, Seath, akit a többi kitaszított, mert a halhatatlanság pikkelyei nélkül született. A három nagy Lord isteni szintű erejükkel, és új tudásukkal háborút indított a hatalmas, öröklétű sárkányok ellen, akiket le is győztek. Gwyn a Napfény ura, elhozta a Tűz korszakát, hogy mindenhol fény honoljon, és királysága felvirágzott. De mindez nem tartott túl sokáig, a Tűz halványodni kezdett, és bár Gwyn saját Lord-lelkével megpróbálta újra erőssé tenni, de úgy tűnt, ez sem fog sokáig segíteni, a lángok tovább gyengülnek majd, és a világ végül elkerülhetetlenül sötétségbe borul.

 

Az izalith-i boszorkány, a második Lord-lélkek birtokosa, megpróbálta az eredeti Tüzet újrakreálni, de kísérlete kudarcba fulladt és helyette a káosz tüzét szabadította el, ami megperzselte és átalakította őt, létrehozva a Káosz ágyát (Bed of Chaos), ahol megszülettek az első démonok.

 

Mostanra az Első Tűz végül csaknem kialudt, és a világ félhomályba borult. Az istenségek látszólag eltűntek, és az emberek között felütötte a fejét egy rejtélyes átok, aminek következtében a haldoklók nem nyernek nyugalmat, hanem haláluk után újra és újra felélednek és meghalnak, minden alkalommal egyre többet és többet veszítve emberi mivoltukból, míg végül csak tébolyult, kiüresedett porhüvely nem marad belőlük.

 

Van egy jóslat, amely azt mondja, lesz egy Kiválasztott élőholt, aki zarándok útnak indul, és nagy hatással lesz a világ jövőjére, de nem tudni, hogy a sötétséget hozza-e majd el, vagy kiterjeszti a Tűz korszakát.

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 05:43:34 | Hozzászólások: 0
Fekete Mágia (Nincs kategorizálva!)

Lél vagy Lehel, más írásmód szerint Leel, Lelu, Lélö (? – Regensburg, 955) Árpád fejedelem leszármazottja, a kalandozó magyar hadak egyik vezére, aki Bulcsú vezérrel együtt vereséget szenvedett az augsburgi (lech mezei) csatában.


955-ben, I. Ottó uralkodása alatt történt, hogy a magyarok Németországot erősen feldúlták, de amikor Augsburg városához értek, ott erős ellenállásra találtak. A város melletti Lech-mezőn vívott véres csatában a németek a magyarokat megszorították, egy részüket kegyetlenül legyilkolták, másokat pedig fogságba vetettek. Azon a helyen foglyok lettek Lehel és Bulcsú kiváló kapitányok és a császár elé vezették őket. Mikor a császár kérdezte, miért olyan kegyetlenek a keresztények iránt, azt mondják: »Mi a legfőbb Isten bosszúja vagyunk, tőle küldve ostorul hozzátok. Ti akkor fogtok el bennünket, és öltök meg, amikor mi megszűnünk titeket üldözni.« A császár azt mondta nekik: »Válasszatok magatoknak halált, amilyent akartok!« Lehel így felelt: »Hozzátok ide kürtömet, amelybe előbb belefúvok, aztán felelek neked.« Odavitték a kürtöt, és a császárhoz közeledve, mikor nekikészült a kürtfúvásnak, erősen homlokon vágta a császárt, kit egy csapással megölt. S azt mondta neki: »Előttem fogsz menni, és szolgálni nekem a másvilágon.« Mert az a hite a szittyáknak, hogy akiket életökben megöltek, azok szolgálni tartoznak nekik a másvilágon. Haladéktalanul lefogták őket, és Regensburgban bitófán megfojtották.

 

"Előttem fogsz menni, és szolgálni nekem a másvilágon."

Valami nem ismerős ebben?

A hegylakó c. filmben mi hallatszódik mindig azelőtt hogy az egyik végez a másikkal?

"Itt csak Egyetlen maradhat!"

Hangosan kimondja a szavakat, ami még erősebb mint a légtérben nem terjedő hang nélküli gondolat.

Talán utalás az "idegenekre" is vagy a "másságra"?

Karma törvényei szerint következő életükben ő fogja őt szolgálni?

Nem elképzelhetetlen. ..

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 05:16:44 | Hozzászólások: 0
Aura Színeim (Állítólag) (Nincs kategorizálva!)

http://www. .hu/datastore/user-files/30058/Realhumanaura-Kirilian.jpg

Állítólag. .. Miért kételkedek? Mert én nem érzékelem a sajátomét. Ebből kifolyólag volt egy auralátó aki az állította hogy abban a jelenemben nekem lila színű volt, amit mondott nekem hangokkal azaz szavakkal abban nem érzékeltem hazugságot vagy hamisságot. Csupán erre tudok alapozni. Tehát nem hazudott nekem.

lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erős pont az Aurában. Mindössze átmeneti “felhők” vagy “lángok” formájában jelenik meg.

A kék: kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia küldése. Ha egy embernek ez a szín dominál az Aurájában, az illető nyugodt, kiegyensúlyozott, arra is késznek érzi magát, hogy egy barlangban éljen és életben is maradjon. Született túlélő.

A kék gondolat jelentheti az idegrendszer pihentetését a tudat egyensúlyának eléréséhez, vagy szólhat a túlélésről is. Az acélkék az egész Aurát uralhatja, mikor az illető energiát kap vagy küld, vagy telepatikus kapcsolatban van. Például Michel Desmarquet, a “Thiaoouba Prófécia” c. könyv szerzője gyakran acélkéken sugároz előadásai során, különösen amikor a közönség kérdéseire válaszol.

Buddhánál és Krisztusnál a fényudvar egészen a karukig terjedt. Manapság nehéz olyan embert találni a Földön, akinél nagyobb mint 1 hüvelyk (2,54 cm). A sárga glória a rendkívül aktív homlokcsakra eredménye (amit sok ember láthat a szemináriumaimon, ahogy ibolyaszínnel ragyog).

A spirituálisan fejlett emberek éveken keresztül folyamatosan serkentik a homlokcsakrájukat, mivel mindig erőteljes spirituális gondolataik vannak. Ha ezt a csakrát különösen aktív állapotban figyeljük meg, egy sárga (az ibolyaszín Aurikus párja) fényudvar jelenik meg körülötte az egész fejet körülvéve. A sárga gondolat az öröm és megelégedés pillanatát fejezi ki.

narancssárga: felemelő és érdekfeszítő. Inspiráló. Az erő jele. Képesség és/vagy vágy mások irányítására.

Ha a narancsszín erős ponttá válik, általában sárga glóriával párosul, ami aztán aranyszínű lesz jelölve, hogy az illető egy nagy spirituális tanár, aki képes egyedülálló képességeinek szemléltetésére. A narancsszínű gondolat a hatalom gyakorlásával és más emberek irányításának vágyával kapcsolatos.

piros: materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testről. Ha túlságosan domináns szín az Aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 05:01:20 | Hozzászólások: 0
Indigó gyerekek (Nincs kategorizálva!)

http://www.infovip.hu/datastore/user-files/30058/PurpleAura.jpg

Stein Tibor auralátó, energiagyógyász, tanácsadó és büszke apuka. Az „apró szentek” új generációjáról és a hozzájuk való viszonyulásról beszélgettünk. Személyes érintettség okán is szívén viseli eme különleges képességű gyerekek sorsát.
A nagyobbik lányom, aki most 20 éves lesz, indigó gyermek volt. 3 éves korában kezdtünk gyanakodni, hogy valami nincs rendjén. Két éves elmúlt, amikor beszélni kezdett. Egyik napról a másikra, összetett mondatokat. Mikor megkérdeztük miért nem szólalt meg eddig, azt mondta: nem volt értelme. 3 évesen kezdett mesélni csodálatos lényekről, angyalokról, amelyeket folyamatosan látott. Iszonyatos felfogóképességgel rendelkezett, habzsolta a tudást, függetlenül attól, hogy mi volt az. 4,5 éves korában magától megtanult számolni, írni, olvasni. Ezt oly mértékben űzte, hogy egy éjjel azon kaptam, hogy elemlámpával a takaró alatt vaskos DOS könyvet bújt. Amikor észrevettem balga módon leszidtam, hogy nem is kell tudnia olvasni, de ha már olvas, válasszon olyat, amit ért: a Kis herceget, vagy a Micimackót - és kivettem a könyvet a kezéből. Másnap az én pici lányom úgy kitiltott a saját számítógépemből, hogy több mint három órába telt mire feltörtem a rendszert. Így bizonyította be: igenis érti, amit olvas. Tőlem nem tanulhatott ezen a téren semmit: nem vagyok informatikus, és épphogy amatőr szinten tudom használni a számítógépet. A lányom most programozó mérnöknek készül.
- Hogyan kezelték a helyzetet?
Megjártuk a hadak útját. 5 évesen dadogni kezdett. Vittük logopédushoz, nevelési tanácsadóhoz, gyermek ideggyógyászhoz. Ez utóbbi ránézésre megjegyezte: „kevesebbet kellene verni a kislányt.” Képzelheti, hogy érintett! Soha nem bántottuk.
Végül egy kineziológushoz mentünk, aki fél év alatt kigyógyította a dadogásból és ajánlott egy léleklátót. Ő mondta, hogy indigó a gyermekünk. Ezzel egyidejűleg minden szakirodalmat elolvastam, tanfolyamokra jártam a témában, találkoztam hasonló gyermekekkel és szüleikkel. Jómagam 20-25 éve látok fizikai aurát, de úgy 5-6 éve mást is észleltem. Nem tudtam értelmezni mi az. Kiderült a lélek auráját is észlelem. Meg kellett tanulnom értelmezni.
- A lélek aurájának színében különböznek az egyes generációk?
Igen. A lélek aurája magába hordozza a múltat, a jelent s a jövőt. Eddig hallottunk indigó gyermekekről, majd kristály gyermekekről, és végül a szivárvány gyermekekről. A lélek aurájuknak valóban olyan a színe, mint amilyen az elnevezésük. Viselkedésben azonban nincs különbség közöttük. Abban viszont igen, hogy mikor ébrednek rá feladatukra. Tanítási célzattal születnek közénk. Az indigó gyermekek később, a szivárvány gyermekek már születésüktől fogva tisztában vannak ezzel. A „normális” viselkedési normától való eltérés 3-6 éves korukban intenzíven jön elő náluk. Hagyományos módon nem lehet őket fenyíteni, nem használ. Olyan tudásmennyiség van birtokukban, hogy ez nekik nem jelent semmit. Ennél magasabb szinten állnak.
- Milyenek ezek a gyerekek?
Felnőttesen viselkednek, racionális elmével megáldottak. Segítőkészek, nyitottak, érdeklődőek, barátkozóak. Legtöbb esetben nem találnak maguknak barátot. Szellemileg a náluk 3-4 éves idősebb gyerekekkel találnák meg a hangot. Elmagányosodnak. Sok szomorúsággal jár az életük. Ritkán találnak maguknak társat, és ilyenkor jön a család szerepe.
- Milyen gyermekekkel találkozott?
Most csak két példát említek. Egy 3 éves kislány érteni ugyan nem értette de a különböző egzotikus írásokat felismerte, és a hozzájuk tartozó népről, földrészről mesélt. A család döbbenten hallgatta. Ugyanez a kislány 4 éves korára magától megtanult folyékonyan írni, olvasni magyarul. Egy másik apróság soha nem nézett mások szemébe, valami mást figyelt. Léleklátóhoz vitték. Kiderült: az aurát vizsgálgatta a csöppség. Valaki szkeptikus, és azt mondja: a gyermek fantáziál. A gyermek soha nem hazudik, azt mondja, amit lát. Például, amikor arról számol be, hogy mozog a falon egy kép, vagy matrica. Meglehet, hogy észleli az energiát, ami ezek előtt elhalad.
Mit tegyünk, ha gyermekünk más, mint a többiek? Hol rontanak a gyakorlatlan szülők és mit lenne érdemes tenniük? Kérdéseimre Stein Tibor auralátó, energiagyógyász, tanácsadó és édesapa válaszol.
- Hogy tud a család segíteni?
Fontos, hogy a szülők ne akarják csodabogárnak beállítani a gyermeküket. Szerencsére nem véletlenszerű, hogy hova születik le egy szivárvány, vagy kristály gyermek. Nem mondhatom, hogy értelmiségi emberek közé, inkább úgy fogalmazok: intelligens családhoz.
Lényegesen több odafigyelést igényelnek. Érettebbek a korosztályuknál, így azt a fajta szeretetet amit egy barát adhat, a szülőnek kell pótolnia. Fontos megemlíteni, hogy a gyermekek tudják mi a feladatuk, mely területre „specializálódtak” ezért segíteni kell őket, hogy kibontakozzanak. Tanítási célzattal jöttek, és az adott témában emberek életére kiható eredményességről tesznek tanúbizonyságot. Sokan úgy gondolják, hogy csak jóra taníthatnak. Ez tévedés.
- Mit tanácsol az Önhöz forduló szülőknek?
Többnyire azzal fordulnak hozzám, hogy a gyermekük hiperaktiv. Kezelhetetlen. Ilyenkor mindenképp be kell vonni az apróságot a saját nevelésébe. Például: „Te hogy kérnéd meg magad, hogy pakolj el?” Fontos megkérdezni azt is, hogy „Te hogy büntetnéd meg magad?” Mivel nagyon értelmesek úgyis olyat fognak kitalálni, aminek a legkisebb az esélye. Ilyenkor a szülőnek következetesen végre kell hajtani, amit a gyermek mondott. Ha el kell fenekelni, akkor bizony el kell. Utána sírhatnak együtt, és vigasztalhatja az apróságot, de muszáj megtenni.
A korának megfelelően kell beszélni vele, hogy egy közösségben hogy viselkedjen, hogy próbáljon meg alkalmazkodni a többiekhez. Jó módszer, ha otthon egy 0,5X0,5 méteres kuckót találnak, vagy szőnyeget, sámlit és kinevezik mesemondónak. Megbeszélhetik, hogy csak ott mesélhet az apróság azokról a dolgokról, amiket tapasztal. Idegenek előtt ezt ne tegye. Az emberek még most is hitetlenkedve állnak ehhez a témához, az ilyen gyermekeket feleslegesen bélyegzik meg.
- Hol hibázhatnak a szülők?
A legnagyobb problémát abban látom, hogy produkáltatják a gyermeket. Hivalkodnak vele, pedig egyszerűen csak nagyon kell őket szeretni és figyelni rájuk. Találtam közösségeket, ahol hasonló gyermeket engednek össze, de nem működőképes. Annyira, mint ahogy nagy tudósokat sem lehet összeengedni. Ők még picik, nem tudják kezelni a helyzetet, arra nincs szükség, hogy vetélkedjenek, és ütköztessék a jelenlegi tudásukat.
Iskoláskorú gyermeknél, ha szükséges keressenek nehezebb iskolát, vagy ha megoldható ugorjanak néhány osztályt. Ő azt már tudja, amit a tanárnő elmondott. Elkezd ficeregni az órán, felhívni magára a figyelmet. Nagyon fontost: tűzzenek ki a gyermeknek célokat, hiszen unatkozik.
- Mit üzen a szülőknek?
Először is: soha ne higgyenek egy szakembernek. Amit mond, az nem szentírás. Inkább járják körül a témát, vigyék több helyre csemetéjüket: természetgyógyászhoz, léleklátóhoz, pszichológushoz. Ne kezeljék csodabogárnak, ne dicsekedjenek vele, ne versenyeztessék, és ne elégedjenek meg azzal: hiperaktív. Ebben én nem hiszek. Türelem és szeretet a leghatásosabb „eszköz”.

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 04:51:59 | Hozzászólások: 0
Használati utasítás introvertált emberekhez (Nincs kategorizálva!)

http://www. .hu/datastore/user-files/30058/introvert-extravert-1024x576.jpg

 

Szia, introvertált vagyok. Ez nem egy betegség vagy anomália, ez a személyiségem. A definíció szerint a saját fejünkben élünk, és csak úgy tudjuk feltölteni az energiaszintünket, ha egyedül vagyunk. A szociális interakciók elfárasztanak és leszívnak minket, és szükségünk van csendre és magányra, hogy újra emberek legyünk.
Szóval a nagy probléma, hogy legtöbbször arrogánsnak tűnünk, mintha azért nem szocializálódnánk másokkal, mert azt hisszük, hogy jobbak vagyunk nálunk. Azonban valójában küzdünk azzal, hogy jó benyomást keltsünk, hogy fenntartsuk a beszélgetést, hogy extrovertáltnak tűnjünk, és nem szeretnénk megtapasztalni ezt a szorongást, pláne nem kivetíteni másokra, szóval inkább magunknak maradunk. Az emberek megtöltik a hallgatásunknak a saját interpretációikkal, mert nem tudnak mit kezdeni a definíció teljes hiányával, szóval ránk nyomják a “nagyképű” vagy “félénk” címkét.
- Nem vagyunk depressziósak, félénkek, undokok, vagy antiszociálisak – a legtöbbünk legalábbis. Azok vagyunk, akik vagyunk, nem kell többet beleképzelni.
- Ha folyamatosan mély vízbe dobnak, mielőtt energiát gyűjthettünk volna előtte, vagy olyan környezetben kell léteznünk, ahol nem értenek meg minket, komoly szorongásos betegségeket, pánikrohamokat, vagy egyéb fizikai tüneket is kifejleszthetünk.
- Nem mindegyikünk otthon ülő típus, van aki rendkívül társaságkedvelő (mint például én is), csak gyakorlás kérdése. Rá kell kényszerítenünk magunkat, hogy elhagyjuk a lakást, csak hogy elkerüljük, hogy a könyv összes kifogását felsoroljuk ennek elkerülése érdekében. Veszélyes spirál ez, ami könnyen beszippant, van aki azért nem hagyja el a kuckóját, mert már teljesen elszokott tőle, és azért szokott el tőle, mert soha nem indul el.
- Túlgondolunk és túlanalizálunk sok mindent, mert túl sok időt töltünk el a fejünkben.
- Megfigyelők vagyunk. Felmérjük az új szituációkat és embereket, akkor kezdünk interakcióba lépni, ha már mindent helyére tettünk a fejünkben. Általánosságban csak akkor vagyunk elemünkben, ha minden otthonos és jól ismert.
- Néha nagyon csendesek vagyunk. Nem azért, mert rossz a kedvünk, vagy valami problémánk van. Valaki mellett csendben lenni a komfort legmélyebb szintje számunkra. Ne piszkálj, vagy csinálj viccet belőlünk, emiatt kell mindenféle kitalált fejfájással és egyéb kifogásokkal előjönnünk minden alkalommal. A csend jó dolog. Rendben?
- Néha viszont imádunk beszélni. Sokat. Ez azt jelenti, hogy biztonságban érezzük magunkat körülötted.
- Ha megnyílunk neked, és te vagy nem hallgatsz meg, vagy kritizálsz, akkor nagy eséllyel egy életre elvágtad magad nálunk. Ha nem tudunk megnyílni neked, mert nem hallgatsz meg, vagy nem érdekel, akkor még inkább. Kizárólag őszinte, valódi, mély, és egyenrangú felekből álló emberi kapcsolatokra van szükségünk.
- Mindegy mennyire szeretünk, vagy mennyire állsz közel hozzánk, szükségünk van melletted sok egyedüllétre. Feltöltődni.
- Néha látszólag minden ok nélkül mondunk le programokat, mert nem érezzük úgy, hogy lenne elég energiánk megbirkózni a dolog szociális részével. Ne vedd magadra.
- Szeretjük rugalmasra hagyni a terveinket, mert lehet abban a pillanatban jól érezzük magunkat, de a megbeszélt időben nem lesz kedvünk emberekhez. Viszont ha nem fixálunk valamit, akkor tuti hogy a végén lemondunk mindent, 22-es csapdája.
- Néha úgy teszünk, mintha baromi elfoglaltak lennénk, és virágzó szociális életünk lenne, mert úgy érezzük, hogy csak így tudunk beilleszkedni egy extrovertáltak uralta világba. Kevesek értenek meg minket, vagy veszik a fáradságot, hogy kicsalogassanak a csigaházból.
- Gyűlöljük a fecsegést. Felnézünk azokra, akik képesek fenntartani egy beszélgetést a semmiről, mert nekünk ez hihetetlenül stresszes és nagyon hamar leszívja az energiánkat.
- Azonban képesek vagyunk három órán keresztül beszélgetni űrhajókról, politikáról, halálról, ufókról, vagy az élet értelméről gond nélkül. Szeretünk mélyre menni.
- Valószínűleg ez az oka, hogy apró körben mozgunk. Nincs millió ismerősünk, nem pacsi-puszizunk 25 emberrel, ha belépünk egy terembe, kizárólag olyanokkal töltjük az időnket, akiket tényleg kedvelünk.
- A legnagyobb rémálmunk azok az emberek, akik kizárólag csak magukról tudnak beszélni, és senki másnak nem adnak teret a beszélgetésben. Akik mindig közbevágnak, túllicitálják a történeteidet, és soha nem hallgatnak meg, vagy kérdeznek bármit. Öt perc egy ilyennel, és pirosan villog az akkunk.
- Nem vagyunk túl jók a kapcsolattartásban. Ha szükséged van ránk, akkor mindig ott leszünk, de ne várd hogy konzisztensek legyünk. Nem kedvelünk kevésbé, mert eltűntünk három hétre, csak szükségünk volt erre az időre.
- Néha beszélünk, csak hogy megtöltsük a kellemetlen csendeket. Ostoba, oda nem való, vagy kínos dolgokat mondunk, utána pedig annyira szégyelljük magunkat, hogy megesküszünk, hogy soha többet nem fogunk megszólalni.
- Ha elkerülhető, akkor nem beszélünk magunkról olyanoknak, akiket nem ismerünk. Ha nagyon muszáj, akkor inkább viccet csinálunk belőle.
- Nyilvános helyen beszélni, vagy egy komplett terem teljes figyelmét élvezni a rémálmunk.
- Utáljuk a telefonbeszélgetéseket. Pont annyira hirtelen és kellemes, mintha egy hátba rúgással leküldenének egy szikláról az óceánba. Öt másodperc alatt kell teljes szociális készültségbe kerülni, és néha ez öt óra alatt sem sikerül.
- Az első randik állásinterjúk borral. Napokig izgatottan várjuk, aztán aznap tízszer meggondoljuk, hogy lemondjuk-e. Nem maradhatnánk inkább ágyban?
- Szeretünk smsezni, általánosságban jobbak vagyunk írásban. Az extrovertáltak utálják a kommunikáció ezen formáját, mert annyira személytelen, de mi imádjuk, mert van lehetőségünk megrágni és kiköpni. Egy vakrandi előtt remek útja, hogy megtudd egyáltalán van-e értelme valakire pazarolni az energiád, elkerülve a horrorfilmbe illő élményeket.
- A párkapcsolati célunk szimplán az, hogy találjunk valakit, aki megérti, hogy egyedül kell hagyniuk minket. Legyünk együtt egyedül!
- Ha velünk jársz, akkor a komfortos magányunkkal kelsz konkurenciaharcba. Ha sok időt töltünk veled, azt jelenti, hogy legalább annyira szeretünk, mint a magunkkal eltöltött időnket, ami nagy dolog!
- Nagyon szeretnénk spontának lenni, és kalandokra indulni, de nem igazán jutunk el idáig soha, ahhoz el kéne hagynunk a komfortzónánkat. Szóval imádunk és értékelünk mindenkit, aki kalandokra visz minket.
- Lemondani programokat, vagy érezni az örömöt egy más által lemondott program miatt a mi drogunk.
- Hajlamosak vagyunk szarkasztikusnak lenni. Ez a mi módszerünk arra, hogy kartávolságban tartsuk az embereket.
- Nem bírjuk elviselni a felesleges fizikai kontaktust. Ha még nem tartunk ott, vagy nem tudod, hogy ott tartunk-e, ne nyúlj hozzánk. A személyes terünk szent.
- Nem vagyunk hajlandóak elviselni grandiózusan mű embereket. Hangos, idegesítő, ijesztően vidám, kösz nem. Nem kérünk maciölelést, és műmosollyal előadott bókokat, ezekkel te leszel az ősellenségünk.
- Igyekszünk elkerülni a hangos embereket, úgy ahogy vannak. Annyira interzív a jelenlétük, hogy minden energiát elhasználtak a teremben.
- Valószínűleg nem fogunk olyan munkákban kikötni, ahol emberekkel kell foglalkoznunk. Ezen kívül jó ötlet, ha semmi ilyesmire nem kényszerítetek minket és "rosszak" vagyunk benne, és egyszerre érezzük magunkat szorongó roncsnak és kudarcnak. (Köszi, szülők)
- Gyermekként valószínűleg a legboldogabb élményeink azok voltak, amikor egyedül hagytak az üres házban.
- Rettegünk a nyilvános megaláztatástól. Nem tudunk röhögni magunkon, addig fogjuk a fejünkben vissza- és visszajátszani, amíg meg nem őrülünk.
- Nehezünkre esnek az olyan mindennapi dolgok, mint kaját rendelni az étteremben, vagy felhívni a telefonszolgáltatót, úgyhogy előtte mindig elpróbáljuk a fejünkben, hogy mit akarunk mondani.
- Mindig kétélű gondolatokkal küzdünk. Szeretnénk barátokat, és hogy meghívjanak mindenhova, de aztán nem akarunk elmenni. Néha magányosak vagyunk, de csak olyanokat szeretnénk magunk körül, akiket szeretünk, viszont ők is menjenek inkább haza egy idő után. UGH!
Állítólag csak a népesség 25%-a introvertált, így nem igazán tesznek erőfeszítéseket arra, hogy megértsék ezt a fenomenont. Furán vagyunk titulálva, és azt mondják, hogy szimplán csak ki kéne másznunk a csigaházból, és a mindig zsizsegő extrovertáltakkal szocializálódni. Ez nyilván nem így működik. Kérlek vegyétek tudomásul a létezésünket, és legyetek velünk türelmesek. Szerető, okos, vidám emberek vagyunk, amire rájöhetsz, amikor megismersz minket. Ezen kívül rendkívül hűségesek és ragaszkodóak vagyunk, mert megválogatjuk, hogy kit engedünk közel magunkhoz.
Üdv a kis világunkban!

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 04:32:56 | Hozzászólások: 0
Örök Körök - O C (Nincs kategorizálva!)

http://www.infovip.hu/datastore/user-files/30058/bvghkgk.jpg

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 04:00:47 | Hozzászólások: 0
Nevetés Nevetéstől - Láncreakció (Nincs kategorizálva!)

Ez most nem morbid vagy nem fekete humor

 

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 03:25:14 | Hozzászólások: 0
Rock - Metal Műfajok Előtt (Nincs kategorizálva!)

http://www.infovip.hu/datastore/user-files/30058/Golden_Knight2.jpg

http://www.infovip.hu/datastore/user-files/30058/AngelLute.jpg

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 02:29:53 | Hozzászólások: 0
Hun Gar (Nincs kategorizálva!)

http://www. .hu/datastore/user-files/30058/mortal_kombat_x_scorpion_by_heewonlee-d8po7h4.jpg

Scorpion


Kor: 32 év (halálakor)

Magasság: 188 cm

Súly: 95 kg

Származási hely: Árnybirodalom, korábban Földi Birodalom

Faj: Lidérc (korábban ember)

Küzdőstílusok: Pi Gua, Moi Fah (Hung Gar), Hapkidó 

Fegyverek: Harci fejsze, Katana, Mugai Ryu

 

http://www. .hu/datastore/user-files/30058/scorpion___mortal_kombat_art_by_fear_sas-d5mulh5.jpg

 

Hun Gar, a vasdrót (láncos) kung-fu

 

A Hun Gar kínai déli kemény stílusú harcművészet, amelyet a kéztechnikák túlsúlya és a "külső" (azaz izom-) erő felhasználása jellemez. A déli irányzatok közül az egyik legkeményebb. Története a Shaolin kolostor lerombolásáig, azaz a tizenhetedik századig nyúlik vissza. Ebben az időben sok harcművészeti stílust alakítottak ki a Shaolinból menekült szerzetesek, akik mandzsu-ellenes kínai hazafiakként a Triádok ősei voltak. A Hun Gar alapítója Hung Hei-gune volt; egyébként a stílus sokáig a Hung nemzetség családi harcművészete volt, csak a huszadik században kezdték kifelé népszerűsíteni. A Hun Gar a shaolin tigris stílusra épül, az első formagyakorlat ezeket a mozdulatokat tartalmazza. A második forma a tigris és a daru stílust, a harmadik a shaolin öt állatot (tigris, sárkány, kígyó, párduc és daru). A negyedik forma légzésekre és belső erőre épül. A stílus használja a tizennyolc kínai alapfegyvert is. A Hung Gar rendszer lényege, hogy bármely testfelület fegyver lehet, és a harcban használni is kell minden testrészt (sokan akkor buknak ki az iskolákból mai napig, mikor a különböző testfelületek keményítése folyik, pl. váll, alkar; egyszerűen nem bírják a fájdalmat). Hangsúlyos szerepet kapnak az erős karok és a határozott lábmunka mély állásokkal, nagy lépésekkel. A külső erő fontosságára hívja fel a figyelmet a hasonlat: az ököl olyan legyen, mintha ötszáz kilónyi súly zuhanna le. A támadó felet szó szerint lefelé kell kényszeríteni, folyamatos támadásokkal kényszerítve őt az állandó védekezésre. Ráadásul a Hung Gar leginkább a lágy részeket, életfontosságú szerveket és a testüregeket támadja. Legendás a tanulók ujjainak és így fogásaiknak keménysége. Viszont a híresztelésekkel ellentétben nem alkalmaz tépéseket és karmolásokat.


A Hung Gar hagyomány úgy tartja, hogy a stílust "3 drágaság" és "4 oszlop" alkotja. Az oszlopok a 4 formára utalnak, míg a drágaságok az első, második és negyedik sorozatra. A stílus legismertebb képviselője a filmek hőseként közismertté vált Wong Fei-hung. Egyébként a Hung Gar-t nevezik a karate stílusok szülőatyjának is. A japán (okinawai) harcművészet állítólag a kung-fu ezen ágából nőtte ki magát, bár ma már nem sok hasonlóságot mutatnak egymással. Meg kell továbbá jegyezni, hogy a "karate szülőatyja" címet majdnem minden kung-fu stílus magának vindikálja. Okinawa szoros kapcsolatot ápolt Kínával, kínai mesterek éltek Okinawán is, számtalan kínai harcművészeti stílus gyakorolt hatást az okinawai harcművészetre, ezért az, hogy egyetlen kung-fu stílus lenne a "karate atyja", az túlzás. Magyarországra a stílust eredeti, hagyományos formájában Prutkay Csaba hozta el. Ő az egyetlen magyar, akit a Traditional Hung Gar Association, Hong Kong szervezet örökös tagjának ismer el.

  


  Írta: Eposz | 2017-05-22 01:23:18 | Hozzászólások: 0
Kurgán (Nincs kategorizálva!)

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 01:00:19 | Hozzászólások: 0
Welcome to Infovip