Bemutatkozó

http://infovip.hu/datastore/user-files/1362/hello.gif

Judit vagyok 19 éves. Jelenleg Mohácson tanulok.. Általában mosolygós, vidám csaj vagyok.Szeretek barátkozni, új embereket megismerni :) Néha tudok undok is lenni.... na meg nagyon makacs vagyok, szeretem ha nekem van igazam :D Mivel ember vagyok szoktam hibákat elkövetni, de igyekszem jóvátenni a hibáimat és nem megbántani azokat akiket szeretek. Probálok rájönni mi is szeretnék lenni, mit akarok kezdeni magammal,de idáig még nem sikerült van még kis időm kitalálni :)) Nem igazán szeretem ha egy embert az alapján ítélnek meg ahogy kinéz, öltözködik... attól hogy nem úgy néz ki mint egy  modell, vagy nem úgy öltözködik attól még lehet jófej.. szerintem az a lényeg ki vagy, milyen a személyiséged.


 

"Platón szerint a teremtés kezdetekor az ember nem olyan volt, mint ma. Nem léteztek férfiak és nők, csak egy féle lény létezett: alacsony volt, egy teste volt és egy nyaka, de a fején két arc volt, az egyik előre nézett, a másik meg hátra. Mintha két teremtményt összeragasztottak volna a hátuknál fogva. Ennek a lénynek két neme volt, négy lába és négy karja. De a görög istenek féltékenyek voltak, mert látták, hogy egy négykarú lény sokkal többet tud dolgozni, hogy a két arc mindig mindent lát, ezért nem lehet rajtaütni, a négy láb pedig sokáig tud gyalogolni, vagy egyszerűen talpon maradni. És ami a legveszélyesebb: egy ilyen kétnemű lénynek nincs szüksége másra hogy szaporodni tudjon. Akkor azt mondta Zeusz, az Olümposz lgnagyobb ura: "Tudom, mit lehetni csinálni ezekkel a halandókkal, hogy ne legyenek olyan erősek." És egy villámmal kettéhasította őket, megteremtvén ezzel a férfit és a nőt. Ez jelentősen megnövelte a Föld népességét, de ezzel egyidejűleg nagyon meg is gyöngítette a lakóit. Mert most mindenkinek újra meg kellett keresnie az elveszített másik felét, hogy átölelhessék egymást, és ebben az ölelésben visszanyerhessék régi erejüket, hogy ellen tudjanak állni a támadásnak, hogy újra bírják a hosszú menetelést és a fárasztó munkát." 

 


Szabad időmben ezeket csinálom

Szabadidőmben általában a barátommal vagyok, gépezek, filmet nézek, barátaimmal vagyok...


Kedvenc zenéim

zenében eléggé mindenevő vagyok :) 


Kedvenc filmeim

Pár kedvenc mozifilmem: Nagyfiúk, Eredet, Fogtündér, Holdhercegnő, Miss Március, Tintaszív, Holiday, Alkonyat 1.2, Villámtolvaj, Narnia stb..


Ami érdekel

Hátt nem is tudom például a The Vampire Diaries, True Blood ...


Ami felbosszant

Utálom ha valaki: kétszínű, irigy, bunkó, beképzelt..és még sorolhatnám.


Amikor jókedvem van

Amikor olyan emberekkel vagyok akiket szeretek Vigyor


Judith profil képtára
Image
picture
Profilod megnézték összesen: 2856 | Ma: 1 | Tegnap: 1 | Hónapban: 17
Welcome to Infovip