Eposz

Image of user
Megjelölöm ismerősnek
Üzenetet küldök neki
Eposz / Férfi
Regisztrált: 2017-04-30 17:21:58
Aktív volt: 2017-07-05 11:07:56

Adatok

Eposz / Férfi
Regisztrált: 2017-04-30 17:21:58
Aktív volt: 2017-07-05 11:07:56
Valódi neve: Lauter Szabolcs
Ország:
Megye: Budapest
Város/Település: XVI.
Email címe: Lépj be
Msn címe : Lépj be
Icq : Ismeretlen
Csoportja: Kezdő
Pontszáma: 0
Kvíz pontszáma: 0
Hozzászólások: 0
Honlap : http://
Születésnap: 1987-09-04( 30 éves)
Párkapcsolatom: Van kapcsolatom.
Szemem színe: Zöld
Hajam színe: Fekete
Hajam: Rövid
Testalkatom: Izmos
Társkeresés: Nem keresek most társat.
Alkohol: Nem fogyasztok alkoholt.
Dohányzás: Dohányzom.
Foglalkozás: Alkalmazott
Végzettség: Középiskola

Szavazás

Pont:     0       

Bemutatkozó

Üdvözletem!

Jómagamat a Harcos/Pap kasztba sorolnám, mivelhogy a jelenlegi életem múltja is szorosan kapcsolódik ezekhez a fogalmakhoz. Régebben sokat sportoltam, többek közt harcműveszetekkel is foglalkoztam, mai napig is foglalkozok, bár már nem annyira aktívan. Meditációtól kezdve, sokféle más technikákat is tanultunk, én például a magyar Shaolin-oknál. Érdeklődök a mágia iránt is, bár az én felfogásom és érzékelésem és értelmezésem alapján, minden mágia (mag - karma - ok és okozati összefüggések), maga az Egész Létezés az és arra is épül.

A kereszténységtől a buddhizmuson át a sátánizmusig, sokféle vallást és filozófiát tanulmányoztam életem során. Kritikus szemmel, természetesen mindegyikben találtam kisebb nagyobb mennyiségben hibákat, mivelhogy vannak ugye az "Élettől" személyes tapasztalataim is, van bizonyos tudásom, van bizonyos "látásom" aminek a segítségével értelmezni tudok, de nem csak "racionálisan". Ez is nagyon szép fogalom, bár én nem kedvelem.

Állítólag lila színű az aurám. Jómagam nem érzékelem az aurát, sajnos, de majd egyszer talán megtanulom azt a technikát is. De annyira nem tartom fontosnak egyébként hogy én is érzékeljem mások auráját "látással". Inkább intuitív vagyok.

Alapjáratban nem szoktam nagyképű lenni, bár interneten sokak sokszor félreértettek engem, ebből kifolyólag sok mindennek megbélyegeztek engem, többek közt a "nagyképű" jelzőt is megkaptam, ellenben még nem nagyon bélyegeztek meg "neonácinak" vagy "antiszemitának", nem vallom magamat egyiknek sem, általában megírtam korábban azokat a dolgokat amiket láttam és látni véltem, mind a negatív és természetesen a pozitív erényeket is felsorakoztatva. 

Sokak szemében például a magabiztosság is egyfajta "nagyképűség". Nem vagyok egy meghunyászkodós típus. Alapjáratban harcias beállítottságú vagyok, de ez nem azt jelenti hogy konfliktusokat szeretnék generálni, a konfliktusokat magunkban kell megoldanunk, nem pedig elkerülnünk. Sokféleképpen meglehet őket oldani. Sokszor vagyok meditatív állapotban is. Nem szoktam idegeskedni és haragudni sem szoktam, még akkor sem ha nekem akarnak vagy próbálnak ártani mások.

Sokszor szeretek szövegeket "másolni", mivelhogy úgy vélem, hogy a napjainkban létező embernek, alapjába véve nincsenek önálló gondolatai, hiszen kondicionáltak bennünket, hiszen magát a nyelvezetet sem mi magunk találtuk ki a jelenünkben, hanem elődeink - őseink, akik közt mi is "ott lehettünk" abban a tér-időben is.

Magamat egyáltalán nem tartom klasszikus értelembe véve vallásosnak, de van egyfajta olyan vallásom amit részben magamnak formáltam, önállóbb személyes megértéseimmel, amit hívhatunk tanulásnak is, természetesen mivelhogy tévedhetek is, így valamennyi torzulás található a jelenlegi tudásomban. De azért igyekszem, hogy minél kevesebb legyen. 

Se érettségim nincs, sem pedig diplomám, szakmunkás végzettségem van. Valamilyen szinten mélységesen megvetem a "proli iskolákat", de még a médiát is. Hogy miért? Amiatt mert sokat hazudnak nekünk, ilyen egyszerű. Ellenben a misztérium iskolákat kedvelem...

Olykor szeretek saját magamnak generálni egyfajta "illúziókat" az egészen a másokban rémületet keltő sötéttől, amitől én nem félek, egészen a világos spektrumokig bezárva...

Általában a sötétebb oldalamat szeretem hangsúlyozni interneten, amivel kapcsolatban még a "sátánista" jelzőt is megkaptam.

Mivelhogy úgy vélem, hogy aki nem ismeri jól a "sötétséget" vagy a "gonoszt", főleg önmagában, az a másik oldalt sem ismerheti meg jobban. Igen, egyfajta gnosztikus jellegű sokszor a felfogásom és egy dolgot több síkon is tudok értelmezni avagy "látni" többféle aspektusokból. Nagyon nehéz olykor. De lehet gyakorolni.

Állítólag színes egyéniség vagyok. Arányaiban inkább introvertált a beálítottságom, de ez nem jelenti azt hogy nem szeretek kommunikálni, ha úgy adódik.

Jelenlegi fizikális formám, 1987.09.04 reggel 05:15-30-kor született, a csillagjegyem szűz, az aszcendensem oroszlán, az uralkodó bolygóm a Merkúr és a Nap. Hogy miért írok kettő uralkodó bolygót? Amiatt mert sokszor az aszcendens dominánsabb bizonyos embereknél, olykor bizonyos szituációknál erősödhet fel. Az enneagram rendszerében, a leírások alapján, tökéletesen rám illenek az 5-ös, a 6-os, a 8-as és a 9-es archetípusok azaz fő személyiségtípusok (egók) leírásai. Amik önmagamat ismerve és vizsgálva szintén bizonyítékokat szolgáltattak arra, hogy márpedig lehet jó és pontos horoszkópokat is készíteni. Én saját magamnak készítettem egy nagyon pontos horoszkópot, mivelhogy én ismerem önmagamat, természetesen kritikus szemmel vizsgáltam az adott szövegeket is, nem csalódtam bennük, mármint azokban nem, amik közül én válogattam. Természetesen vannak silányabb minőségű leírások is, silány minőségűek azoknak a "szemeikben" akik már értenek is azokhoz a témákhoz amikről olvasnak, mint minden másban is vannak silány minőségek elég sok mindenben, például az ételekben is. Fizikális testem jelenleg 198 cm magas, sokan nagyképűnek tartanak mert ezt is szoktam hangoztatni, de én nekem tetszik ez a magasság, nem hiszek a véletlenekben hogy jelenleg ebben az életemben ilyen testet kaptam.

De higyjék el nekem, olyan hogy "véletlen", nem létezik, csak illúziós formákban esetleg, ami a történelemkutatást illeti, azokban említik az óriásokat is. Márpedig én kutattam az iránt a téma iránt is, mert én kíváncsi embernek tartom magamat, persze mindent én sem hiszek el.

Apai ágról germán, anyai ágról szláv vér vagy genetikai állományokból tevődik össze  jelenlegi fizikális testem. Magyarnak is vallom magamat, de természetesen ha nem azonosulok egyik nemzetiséggel vagy akár rasszal, akkor ugye ezeket az indentitásokat el tudom engedni.

Kedvelem a virtuális valóságot:

http://steamcommunity.com/id/Eposz

 

Nah, szóval... Úgy nagyjából, ha felületesen is, de leírtam önmagammal kapcsolatban egyes dolgokat, az általam vélt "lényeget".

Ha esetleg valakinek kérdése van, írjon, fogok rá választ adni, szeretem a kérdéseket...


Üzenőfal

Pax (2017.07.17. 23:01:27)
üdv! most látom h látogattál
hohoka (2017.05.27. 19:27:52)
viszonoztam a látogatást, szia

Eposz profil képtára
Atlantian
picture
Profilod megnézték összesen: 374 | Ma: 1 | Tegnap: 2 | Hónapban: 30
Welcome to Infovip