Bemutatkozó

Vannak pillanatok melyek örök nyomot hagynak...amikor rájösz hogy onnantól már semmi se  lesz ugyanaz mint rég...és az idö két részre oszlik   az az elöttire és az az utánira....

Sziasztok Üdv mindenkinek {#biglaugh.png}


 Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj.
Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam.
Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról.
Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát.
Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így érzi.
Az vagyok akit, soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz csodálni és végtelenül szeretni.
Ilyen vagyok, mert én tudom, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd!

mert én ilyen vagyok...

 

"Az élet arról szól, hogy bízz az érzéseidben. Kockáztass! Merj önmagad lenni! Tanulj a múltból. Becsüld meg az emlékeket, és vedd észre: az élet soha nem áll meg, mindig megy tovább. "

 

Tartsd tiszteletben a saját érési idődet! A türelmetlen ember önmagát erőszakolja meg, amikor sietteti sorsát. Ezzel magában hordozza az örök elégedetlenséget.

Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki. Önmaga előtt.

 Testileg-lelkileg nem lesz egészséges soha senki úgy, ha nem vállalja az elfojtott, meg nem élt érzéseinek az átélését, és ha ezeken nem változtat. Átélni és kimondani - persze egy adott pillanatban. Azután elfogadni és változtatni. Soha senki nem lesz kiegyensúlyozott és boldog, ha ezt nem képes megtenni. Ellenkező esetben csak vergődni fog félelmeinek a csapdájában, egészen a haláláig.

A magány az az állapot, amikor valakiben háború zajlik, belső háború; az egyedüllét meg az az állapot, amikor valakiben nincs harc, benne az angyal és az ördög békét kötött...

A legtöbb ember azt gondolja, hogy ha őszinte, akkor ezzel mások visszaélhetnek. Pedig ez nem így van. Ha én őszinte vagyok, és kimondom, ami velem történt, megszabadulok a tehertől. Egy. Kettő: ha valaki ezt így vagy úgy kiferdíti, és elmondja másnak, akkor abból megtudom, hogy valójában milyen ember. 

 

Dr CsernusHa csalódsz azon emberekben, Kik legszentebb érzéseidet bírják, ne ítéld el őket, mert nem ők a hibásak, Hanem Te, mert rosszul választottál......

Szeretni annyi, mint sebezhetővé válni. Bárkit szeretsz, a szíved bizonyára elszorul, és esetleg meg is szakad. Ha biztos akarsz lenni abban, hogy sértetlenül megőrzöd, nem szabad odaadnod senkinek. Gondosan csomagold be hobbikba és apró élvezetekbe; kerülj minden bonyodalmat, biztonságosan zárd be ...tovább önzőséged ládikájába vagy koporsójába. És abban a ládikában a szíved elkezd változni.
Kemény, törhetetlen és visszalágyíthatatlan  lesz.

(Clive Staples Lewis)

Eltűnődtél már azon, hogy vajon melyik a rosszabb: kimondani valamit, majd azután azt kívánni, bárcsak ne tetted volna - vagy nem mondani semmit, és később azt kívánni, bárcsak kimondtad volna? Egy biztos mind2öt bánni lehet egy életen át :)

Mit is írhatok magamról ... Szeretek irni föleg ha van miröl ... szeretek chatelni ismerkedni...filmezni zenét hallgatni ...az érdekes embereket...és ha van is mondanivalojuk..... Mit nem szeretek??? a maguktol elszált bugyiembereket.... és ha ló nincs jo a szamár is életfelfogást:) Ezt a chatelés dolgot pedig kicsit görbe tükörnek tartom , hivom .... van akit beszippant könnyebb igy ismerkedni amivel nincs is bajom ebben a rohano világban, de ha már valaki éjjel nappal fent van ,az már gáz...függöséget okoz és ez csak egy chatoldal nem a való élet...Sokaknak itt szar elaposodott az életük vagy éppen csak el van baltázva valami oknál fogva...sok  az egyedülállo nö gyerekkel, ebböl fakadoan sok a pinavadász is ...na az utobbitol irtozom... nem szeretem az olyan embereket akik itt vadászgatnak az amugy is nehéz helyzetben lévö embereket kihasználva... Vannak akik csak fikkáznak naphosszat kamerakép nélkül ök az arctalan kemény mag...akik userként is  emberkednek és a legnagyobb nullák itt... mást sem tudnak csak fröcsögnek hazudoznak ill lektorálnak naphosszat :D ja egymás seggét is szeretik nyalni :D a buzik perverzek egy másik kaszt ök betegek :D szot se róla :D :D és amitöl kiráz a hideg ha néz valaki de köszönni nem tud...önkritika emberek én sem irom magamrol hogy Vin diesel :P tudom mindenki szereti a legjobb arcát mutatni de akkor is .....  Tudom hogy ez a rész itt annak van fentartvan hogy az ember minden xép jot összahordjon magárol verset betegyen :D van saját de néha behányok egy két ember álom világátol :D én nem vagyok ilyen :D fontosnak tartotam leirni hogy mit gondolok erröl az egész chat dologrol igy megismerhetö vagyok ezáltal én is egy kicsit...Ateista realistának vallom magam megprobálok eszerint is élni :) tiszteletben tartom mindenki vallását mig nem kezd el agitálni :D azt nem szeressem :D kb ennyi majd biztos bövitem :D a naplo dologra pedig majd lesz egy fricskám :D mert sokféleképpen lehet irni egy naplot :D de csak egyféleképpen érdemes :)


Kedvenc filmeim

Mindenevö vagyok de csak és kizárolag jo filmekre értem{#thumbsup.gif} müfaj inkább triller akcio{#shoot2.gif} de jöhet vigjáték is ill horror is...{#ras.gif}


Ami érdekel

Jó nök....internet Zene Bulik és pc games .....


Ami felbosszant

A beképzelt bugyiemberek a hazugság és ha ló nincs jo a szamár is életfelfogás.....{#banghead.gif}Az értetlen direkt kötzködö emberkék.... illetve a mindet jobban tudok nállad seggarcok {#fucku.gif} Ezt ki kell egészitenemmmmm.... bakker itt vagy nagyon sok a transzvesztita Nevetés vagy qrva lusták vagytok átirni  a nemet .......foto sehol semmi kamerához meg engedély kell ördögi kör {#fight.gif} azota én is admin lettem segitek mindenkinek ha tudok  :D ... Még egy kiegészités {#smiley-yell.gif}akiket nem ismerek vagy neagyisten nem szimpatikusak azokat nem jelölöm vissza ismerösöként...vannak páran akik egy hello után vagy ismeretlenül is jelölgetnek szerintem az ismerös opcio nem ere van .....de ha valaki szimpi vagy elbeszélgettem vele azt szivesen visza jelölöm ......az hogy senki nem tölti ki a profilját sem egy foto sem semmi Meglepett...nyilván nem kell mindenkinek mindent leirni öszintén a net világában én ezt megértemde a    kameraképet kérni az viszont megy ....legalább a nemet irjátok már át olyan igénytelen ez igy .....akinek 0 a regje se kamkép sem egy hiteles foto az nem kap kamképet tölem ,,.....{#no.gif}


Amikor jókedvem van

Hát egy jo baráti társasággal{#mbounce.gif} sütögetés egy laza buli vagy egyedül jo zene társaságában {#coding.gif}chatelve éppen {#music.gif}

 

A régi Doclereseknek emlékül:Clyde profil képtára
Image
picture
retro
picture
Image
picture
Profilod megnézték összesen: 6042 | Ma: 1 | Tegnap: 0 | Hónapban: 13
Welcome to Infovip