Mi a női szépség titka?

Nemrégiben közzétettek egy közvélemény kutatást, amelyben azt állapították meg, hogy a nők 31 éves koruk körül a legszebbek.

Miért lehet ez vajon?{#coding.gif}

Azt gondolom, hogy ennek több oka is lehet. Egyrészt erre a korra már nagyjából lezárul az én, az identitás megtalálása, tisztába kerülnek a nők avval, hogy kik ők, mit is akarnak az élettől. Feltehetőleg túl vannak már pár magánéleti, szakmai tapasztalaton is, így tisztábban látják céljaikat. Lehet, hogy már gyerekük is van, a nevelés, az anyává érés szintén megszilárdítja az értékrendet, tudatosabbá teszi az életet irányitó, alapvető szabályokat.

Másrészt az identitás megtalálása, meghatározása együttjár önmagunk magasabb fokú elfogadásával, vállalásával, amely hozzájárul ahhoz a belső kisugárzáshoz, ami a nőt valóban NŐVÉ teszi. Ez a “karizma” belülről fakad, és kívülről azonnal látszik, hogy ki az, aki jól elvan önmagával, ismeri az erősségeit, a gyengéit, és ezeket jól kiaknázva jól boldogul az életben.

Szerintetek mi teszi a nőt NŐVÉ? 

Egy nő szépsége nem a ruhájától függ amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli.

A nő szépsége nincs a kirakatban. Az nő igazi szépsége nem mérhető hagyományos mértékegységekkel. Ami ki van téve és mérhető, és női szépségnek tűnik, nagy csalódást okozhat.

Egy nő szépségét szemeiben ismered fel, mert az a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik.

A nő szépségét a hangjában ismered fel, mert az a lelke kapuja, ahol érzései laknak.

A nő szépsége a nőiességben rejlik. Szeme fényes sugarában, hangja csengésében, finom mozdulataiban, melyek érintésének puhaságát jósolják.Szerintetek is igy van ?{#mosoly.gif}

Tiszt Zseluss01

 

[1] 
Welcome to Infovip