Belépés
Neved:
Jelszavad:
Megjegyez:
Ip cím ellenőrzés:
Belépés facebookal :


Fórum ==> Általános beszélgetések ==> Szépségápolás, nemcsak nőknek!
 
Kislevel 2015-03-04 18:01:02
hozzaszolo_kepe
Hozzászólások: 1357
Csoportja: Tag

 

Tavasz, megújulás... Újítsd meg te is arcbőrödet, válaszd a leghatékonyabb megoldást a ráncok ellen!

A hyaluronsav minden élő szervezetben megtalálható. A kötőszövet egyik alkotóeleme, amelynek termelődése a 20. életév után csökkenni kezd. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét. A szervezetünk hyaluronsav-tartalmának csökkenése az egyik legjelentősebb ok a ráncok kialakulásáért. A hyaluronsav megköti a nedvességet a bőrben, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Gyakorlatilag feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit. A volumennövelő hatáson túl, feszesebbé és rugalmasabbá is teszi az arcbőrt.

Azonban a hyaluront le kell juttatni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy igazán hatni tudjon, ehhez az első otthon is elvégezhető technológia a BYAS! Miért fizetnél akár százezreket, ha ennek töredékéért is szépülhetsz naponta a saját otthonodban! Kérj információt és ajándék kezelést, tapasztald meg, vigyél haza egy egész szépségszalont! 


Hiszünk benne, mindennel, amit teszünk, hogy a változást szolgáljuk, hiszünk a másképp gondolkodásban. A változást szolgáljuk azzal, hogy speciális klubrendszerünk és termékeink hatásmechanizmusa elégedett ügyfelek sokaságát ösztönzi arra, hogy hosszú távon anyacégünk termékeit használja.

Egy nemzetközi üzlet részeként létre hoztuk SWAMI Beauty Style Clubunkat. Célunk, hogy egy ingyenes arckezelés keretében bemutassuk, hogy a XXI. század legújabb szépségápolási technológiájáv...

Tovább

Egy este alatt látható, hogy a szépségre igény van hölgyek és férfiaknál egyaránt! Márciustól várunk szeretettel szépségklubunkba ajándék kezelésre minden olyan érdeklődőt, aki otthon akar tenni a fiatalsága megőrzéséért vagy visszaállításáért és alakja hatékony formálásáért!
Ha autó, akkor német Mercedes, ha szépészeti innováció, akkor német BYAS technológia és termékcsalád! 

"Aki jól néz ki, az sikeres lehet!"... legalább is sokkal jobb esélyekkel indul a siker felé! Vigyél haza egy modern szépségszalont, a szépség többé nem luxus!!! Iontoforézis (galvánáram)hyaluronnal, rádiófrekvencia, elektromos izomtorna, mikrovibráció - mindez egy gépben, a saját fürdőszobádban, a nap 24 órájában... Ha autó, akkor a német Mercedes, ha arcfiatalítás, akkor a német BYAS!


Offline Profile picture Privat uzenet kuldese
 
 
[1] 
Welcome to Infovip