Aura Színeim (Állítólag) (Nincs kategorizálva!)

http://www. .hu/datastore/user-files/30058/Realhumanaura-Kirilian.jpg

Állítólag. .. Miért kételkedek? Mert én nem érzékelem a sajátomét. Ebből kifolyólag volt egy auralátó aki az állította hogy abban a jelenemben nekem lila színű volt, amit mondott nekem hangokkal azaz szavakkal abban nem érzékeltem hazugságot vagy hamisságot. Csupán erre tudok alapozni. Tehát nem hazudott nekem.

lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erős pont az Aurában. Mindössze átmeneti “felhők” vagy “lángok” formájában jelenik meg.

A kék: kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia küldése. Ha egy embernek ez a szín dominál az Aurájában, az illető nyugodt, kiegyensúlyozott, arra is késznek érzi magát, hogy egy barlangban éljen és életben is maradjon. Született túlélő.

A kék gondolat jelentheti az idegrendszer pihentetését a tudat egyensúlyának eléréséhez, vagy szólhat a túlélésről is. Az acélkék az egész Aurát uralhatja, mikor az illető energiát kap vagy küld, vagy telepatikus kapcsolatban van. Például Michel Desmarquet, a “Thiaoouba Prófécia” c. könyv szerzője gyakran acélkéken sugároz előadásai során, különösen amikor a közönség kérdéseire válaszol.

Buddhánál és Krisztusnál a fényudvar egészen a karukig terjedt. Manapság nehéz olyan embert találni a Földön, akinél nagyobb mint 1 hüvelyk (2,54 cm). A sárga glória a rendkívül aktív homlokcsakra eredménye (amit sok ember láthat a szemináriumaimon, ahogy ibolyaszínnel ragyog).

A spirituálisan fejlett emberek éveken keresztül folyamatosan serkentik a homlokcsakrájukat, mivel mindig erőteljes spirituális gondolataik vannak. Ha ezt a csakrát különösen aktív állapotban figyeljük meg, egy sárga (az ibolyaszín Aurikus párja) fényudvar jelenik meg körülötte az egész fejet körülvéve. A sárga gondolat az öröm és megelégedés pillanatát fejezi ki.

narancssárga: felemelő és érdekfeszítő. Inspiráló. Az erő jele. Képesség és/vagy vágy mások irányítására.

Ha a narancsszín erős ponttá válik, általában sárga glóriával párosul, ami aztán aranyszínű lesz jelölve, hogy az illető egy nagy spirituális tanár, aki képes egyedülálló képességeinek szemléltetésére. A narancsszínű gondolat a hatalom gyakorlásával és más emberek irányításának vágyával kapcsolatos.

piros: materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testről. Ha túlságosan domináns szín az Aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

 


  Írta: Eposz | 2017-05-22 05:01:20 | Hozzászólások: 0
 
[1] 
Welcome to Infovip